Muži z Líchov a ženy z Petrovic nás budou reprezentovat na krajské soutěži

06.06.2019 19:59

V neděli 2. června 2019 se na stadionu v Březnici sešla nejlepší družstva v požárním sportu v rámci Okresního sdružení hasičů Příbram, aby poměřila své síly. Soutěž probíhala za krásného počasí v kategoriích muži a ženy, vítězové tohoto okresního kola postupují do krajského klání. Stali se jimi družstvo mužů ze Sboru dobrovolných hasičů Líchovy a ženy z SDH Petrovice.  Druhé místo obsadilo družstvo mužů z SDH Sestrouň o bod před družstvem mužů ze Zalužan, které po velké bitvě skončilo na třetím místě před družstvem ze Skalice, které dosáhlo stejného počtu bodů, ale rozhodl lepší čas požárního útoku zalužanských hasičů. Dále se umístila družstva v pořadí 5. SDH Nečín, 6. SDH Březové Hory, 7. SDH Podlesí, 8. SDH Březnice, 9. SDH Hvožďany a 10. SDH Vranovice . V kategorii ženy se na druhém místě umístily hasičky z Libíně o bod před družstvem SDH Nečín, které skončilo na 3. místě. Dále na se umístila družstva žen na 4.místě Rožmitál pod Třemšínem a 5.místo patří SDH Březové Hory.

Nejrychlejším mužem na trati 100m překážek se s časem 17,84s stal Jakub Čermák z SDH Líchovy a nejrychlejší ženou na stejné trati byla s časem 19,39s Karolína Vlachová z SDH Rožmitál pod Třemšínem.

Soutěž byla skvěle zorganizovaná okresní odbornou radou represe pod vedením Martina Spilky, který se mohl opřít o technickou četu ze Sboru dobrovolných hasičů Březnice a členů okrsku č.8 pod vedením starosty březnických hasičů Svatopluka Koňase.

Soutěž byla realizována za podpory Města Březnice, JVPO Příbram , pivovaru Herold Březnice a Ministerstva vnitra ČR.

Děkuji také všem rozhodčím, kteří tuto krásnou neděli věnovali požárnímu sportu a závodníkům za hladký průběh soutěže.

Bc. Václav Jankovský, starosta OSH Příbram

ZDROJ: OSH Příbram

—————

Zpět